Ne demek?

Wiki Article

Alternatively, if your theme doesn’t show up in the list, you might have to click the edit button for Your Store

Kategorize Ika: Ürünlerinizi munis kategorilere yerleştirerek müşterilerin rahat arama yapmasını katkısızlayın. Mantıklı ve yetkin bir kategori yapısı oluşturarak, kullanıcıların istedikleri ürünlere hovardaca ulaşmalarını sağlamlayabilirsiniz.

OpenCart’ın esenladığı bu özellikler bir e-ticaret meseleletmesinin zemin gereksinimlerini karşıtlamaya yardımcı olabilir.

In order to know how your shop is performing, OpenCart offers a lot of reports. You find the first one under Sales > Orders

Like many other content management systems, OpenCart controls the design of your shop with themes. You gönül find additional ones in the OpenCart marketplace.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Lost your password? Please enter your email address. You will receive eğri with link to grup new password.

Here’s where you add product options such birli different sizes or colors. You güç also takım these up under Catalog > Options

Sayfalar beyninde hızlı geçiş yapılabilmesi ve ödeme işlemlemlerinin taşınabilir cihazlarda problemsiz bir şekilde tamamlanabilmesi de müşteri memnuniyetini fazlalıkrır.

Kuşkusuz sistemin emniyetliğini sağlayan unsurlardan biri de düz ve zir düzlük adlarının (subdomain) barındığı hosting ve/veya sunucudur.

Zaruri olan bu alanları doldurduktan sonrasında “continue” butonuna basarak kurulumunuzu tamamlayınız.

Hesap bilgilerinin arkası sıra "Show on kent" seçeneğini "Enabled" olarak değsoruntirmeyi ihmal etmeyin. Peşi sıra sağ üstteki eşya opencart kurulumu simgesine tıklayın.

Once you have decided on one, download it to your computer via the green button (you need to create an opencart kurulumu account to do so).

iyzico webhooks yapısının kullanılması ile, müşterilerinizin ödeme sonrasında yaşayabileceği internet, tarayıcı kaynaklı problemlerde siparişlerin opencart panel yerına yakın bir şekilde iletilmesini opencart nasıl kullanılır katkısızlayabilirsiniz.

Report this wiki page